NETCUT NOT WORKING

This topic contains 26 replies, has 4 voices, and was last updated by  admin 1 month, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #3987

    mottoceo
    Participant

    Netcut is not cutting off any of the connected Wifi users. Please advice. i have uninstalled file including deleting all folders. all connected users are visible but does not cut off any of the Wifi service.

  • #3991

    admin
    Keymaster

    are you using latest version?

  • #3992

    mottoceo
    Participant

    yes i am it was working fine 3 hours ago . i prompted me for latest version and then issues began to occur . also i have paid for the yearly subscription 2 different occasions. and 1 month subscription and my account still says expired. i have sent email to support email address. what do i need to do ?

  • #3993

    admin
    Keymaster

    we are checking on this now

  • #3994

    admin
    Keymaster

    please check email

  • #3995

    mottoceo
    Participant

    i have the pro account now active so thank you for emailing back but yet the software is still providing full internet access to all connected devices. it is not slowing down nor it is cutting off the access to the connected users. i have reinstalled more than 5 times and still nothing changes. full access to all devices even tho it is completely cut of according to netcut. not sure what to do at the moment.

    • #4695

      Rsfgrf1967
      Participant

      IM HAVING SAME ISSUE NETCUT DOSENT DO ANYTHING

  • #3996

    admin
    Keymaster

    can you try a network at your home see if it works?

  • #3997

    mottoceo
    Participant

    i have the wifi complete cut off according to netcut. but there are no changes to the internet connection. the users are still able to connect without any issues at all.

  • #3998

    mottoceo
    Participant

    basically, everything that is in jail for me has full internet connection. any idea as to why this is happening?

  • #3999

    admin
    Keymaster

    hello mottoceo, I suspect you are under a managed nest WIFI, where user may appear under netCut but actually have more than one AP router around that they can access. (same name but nest together).

    are you be able to test netCut at a smaller network ie: your own home WIFI?

  • #4000

    mottoceo
    Participant

    i am at home, under home wifi network. i have reinstalled netcut version 3.0.71 and it works perfectly fine. however after a short time it requests me to upgrade to version 3.0.73 which is when it doesnt work at all. I have only 1 AP router and it is the same one i use on version 3.0.71. when i upgrade netcut to 3.0.73 it doesnt work for any of the jail users. i go back to 3.0.71 and works fine. it prompts me to upgrade to version 3.0.73 again, i upgrade and then netcut does not work.

  • #4001

    admin
    Keymaster

    understand now. that’s where our problem lays. we had a change yesterday incorpate to old 2.1.4. I guess 2.1.4 not working on your network neither? I will roll back

  • #4002

    mottoceo
    Participant

    why have i been prompted to use version 3.0.73 when this does not work. i have colleagues on version 3.0.71 right now working perfectly fine. 3.0.73 version does not work.

  • #4003

    admin
    Keymaster

    hmm, we have been requested from old 2.1.4 users that some router works under 2.1.4 mode. we did code review and merge the change.

    I think 3.0.73 speed control should still work, just CUT off not working, could you confirm that please?

  • #4005

    mottoceo
    Participant

    the only version working that i am fully aware with my network is as i mentioned 3.0.71.

  • #4006

    mottoceo
    Participant

    the speed control on 3.0.73 does not work. it doesnt change anything. in fact 75% 50% 25% or 0% doesnt change anything .. literally no changes to the wifi upon any changes given to the meter or cutting off completely the wifi. doesnt work at all. as soon as i change back to version 3.0.71 everything works perfectly fine speed control perfectly fine but then due to the new version being out it gives “connect service fail” and no users appear.

  • #4008

    admin
    Keymaster

    ok. thanks for the feedback. we will roll back asap

  • #4009

    mottoceo
    Participant

    you are welcome. Please advice when roll back is complete so we can all go back to using this software properly.
    thank you for your immediate support

  • #4010

    admin
    Keymaster

    it has been uploaded, could you download the 3.0.74 and try see if back to normal? it is the same code base as 3.0.71

    • #5418

      lephuc.592
      Participant

      waiting for fix from Admin! This problem important

    • #5419

      lephuc.592
      Participant

      netcut 3.0.108 ! Don’t working

  • #4011

    mottoceo
    Participant

    i will try in a minute and send u feeedback

  • #4012

    mottoceo
    Participant

    yes certainly it is now fully working correctly with the new version 3.0.74.
    cut off fully working and reducing speed also fully working correctly.
    Thank you very much again for your immediate response and much appreciated.
    cheers .

    • #5420

      lephuc.592
      Participant

      my netcut don’t active! how do fix ?

  • #5417

    lephuc.592
    Participant

    me too!

  • #5421

    admin
    Keymaster

    Hello lephuc_592

    We have a test version , do you want to try out see if it see if CUT off working?

    http://www.arcai.com/download/netcut_test.exe

You must be logged in to reply to this topic.

NetCut , WIFI Speed control for MacOS X , Android and windows